Få nyhetsbrev, X-tra erbjudanden och mycket mer! Läs mer »
Infolinjen

   
Här informeras om de förändringar som sker under guidens giltighetstid samt om nytillkomna etablissemang, ägar- och namnbyten, nya telefonnummer etc.
 
   

[ Uppdaterad 2018-02-08 ]

 
  

Vi vill be våra medlemmar att undvika följande etablissemang som har upphört eller stängt tills vidare eller som p.g.a. konkurs, ägarbyte eller av annan anledning för närvarande inte tar emot Enjoykortet:

 
 

 
Fint & Festligt (silvrig del)
  • Nr 6 Lou Lou
 
Gott & Trevligt (grön del)
  • Nr 38 Sirtaki har stängt för renovering och öppnar återigen i mars. De har dock ett samarbete med Zaffran på Stora Nygatan 3 som tar emot Sirtakis kupong under tiden.
  • Nr 54 The Square i Kungsbacka har stängt för ombyggnad och kommer prel. att öppna upp igen med ett nytt koncept efter sommaren.
 
 Restauranger i Sverige (orange del)
  • Nr 23 Glädje Restaurang & Bar i Skövde.
 
  
Enjoy Bonusguiden AB reserverar sig för om verksamheter upphör eller helt ändrar karaktär och är inte ansvarig om något företag bryter sitt avtal eller nekar att emottaga kort/kuponger.
Vi kommer dock alltid att försöka lösa problem som ev uppstår. Enjoy Bonusguiden AB ansvarar inte för tryckfel eller skada på grund av force majeure, såsom brand, olycksfall, strejk eller dylikt.
 

© Enjoy Bonusguiden AB, Mölndalsvägen 91, 412 63 Göteborg Tel: 031-742 55 77, E-post: k@enjoyguiden.se