Bonusguiden
     
 

1. Fint & Festligt

 
Minst två personer skall äta samtidigt för att rabatten skall erhållas. När ni beställer två eller flera huvudrätter, kommer restaurangen att dra av priset på den billigaste beställda huvudrätten. Du visar kupongen när du ber om att få betala, dvs. innan notan sammanräknas. Kupongen gäller en gång per restaurang. Kupongen får ej överlåtas, säljas eller utlånas.
 
 

2. Gott & Trevligt / Snabbt & Smakligt / Café & Bistro / Restauranger i Sverige / Fritid, Resor & Kultur

Välj ut de kuponger du vill använda och ha dem med dig, du behöver inte bära med dig hela guiden. Lämna kupongen när du ber om att få betala. Läs varje erbjudande noggrant före användandet. Rabatten gäller endast det erbjudandet, de adresser samt på de villkor som finns angivna på kupongen. Kupong/erbjudande får ej ges bort eller överlåtas.
     
 

3. Hotell

 
  Välj bland hotell i Sverige och få 50% avdrag på ord. pris alt. 10 % på specialpris. Kompletta hotellregler finner du här.  
     

4. Huvudrätt

Med huvudrätt menas den rätt som utgör huvudparten av en måltid, även en "lätt rätt", pastarätt eller dylikt. Rätter som uttryckligen är angivna som barnrätter på menyn, betraktas inte som huvudrätter. Vid ordinarie flerrättersmenyer, där huvudrättens pris ej specificerats, dras 50 % av på menypriset för en person per kupong. Gäller ej för avhämtning (om så ej anges).
     

5. Större sällskap

När fler än två personer äter tillsammans gäller följande: Max två kuponger kan användas per sällskap oavsett antal notor. De billigaste huvudrätterna dras av oavsett vilka i sällskapet som beställt rätterna, eller vilka som är ägare till kupongerna. Inga individuella överenskommelser. De som sitter tillsammans är ett sällskap.
     

6. Andra specialerbjudanden

Kuponger gäller inte i samband med andra rabattformer, på restauranger t.ex. dagens lunch, affärslunch, "kvällens special", julbord, Happy Hour, redan rabatterade menyer, specialmenyer etc. Ej heller i kombination med andra kuponger eller på avhämtning om ej så anges. Om du är tveksam, kontrollera alltid med etablissemanget du besöker innan beställning.
     

7. INFOLINJEN - 24-timmars service!

Infolinjen är det snabbaste sättet att hålla sig kontinuerligt informerad om de förändringar som inträffar under guidens giltighetstid; nyheter, ägarbyten, nya adresser etc. Vi rekommenderar dig att regelbundet uppdatera dig på Infolinjen.
     

8. Kom ihåg!

  • Ditt medlemskap i Enjoyguiden är personligt och kan ej överlåtas.
  • Läs varje erbjudande noggrant. Rabatten gäller endast det erbjudande, de adresser samt på de villkor som är angivna på kupongen.
  • Lämna kupongen samtidigt som du ber om att få betala, d.v.s. innan notan/kassakvittot sammanräknas.

9. Enjoyguiden AB

reserverar sig för om verksamheter upphör eller helt ändrar karaktär och är inte ansvarigt om något företag bryter sitt avtal eller nekar att emottaga kuponger. Vi kommer dock alltid att försöka lösa problem som ev uppstår. Enjoyguiden AB ansvarar inte för tryckfel eller skada på grund av force majeure, såsom brand, olycksfall, strejk eller dylikt.
     

10. Frågor

Alla frågor rörande användandet ställs till Enjoyguiden AB per telefon eller e-post.
© Enjoyguiden AB, Hulda Mellgrens gata 11, 421 32 V Frölunda Tel: 031-742 55 77, E-post: k@enjoyguiden.se