Hotell
     
 

1. Förhandsboka i tid

 
  Kontakta hotellet direkt på det telefonnummer som är angivet i guiden. Du måste först identifiera dig som medlem för att rabatten skall gälla. Rabatten gäller på det högsta ordinarie rumspriset/rack rate, ej att förväxla med flexibla internetpriser som kan förändras dag för dag. Hotellen har ingen skyldighet att ge rabatten om anvisningarna inte följs. Kortet är personligt och kan ej överlåtas.  
     
 

2. Andra specialerbjudanden

 
  Rabatten kan inte erhållas i samband med charterresor, grupp-, företags- eller konferensrabatter, bokning genom resebyrå eller andra specialerbjudanden.   
   
 

3. I mån av plats

 
  Rabatten gäller i mån av plats. Vi rekommenderar att du även gör ett andrahandsval eftersom reservationer tas emot tills det att hotellen är fullbelagda - vilket är 80% i hotellindustrin. Det betyder nödvändigtvis inte att rummen är bokade vid kontakt, utan att hotellet beräknar vara fullbelagda vid den aktuella tidpunkten och därför valt att stänga denna särskilt förmånliga bokningskategori. Tillgången är begränsad under högsäsong vilket varierar mellan olika länder.  
     
 

4. Bekräftelse

 
  Begär alltid en bekräftelse med ett bokningsnummer med den erhållna rabatten. När det gäller hotell i länder där språksvårigheter kan uppstå, ber vi att du mailar i stället för att ringa. Detta för att undvika onödiga missförstånd. Rabatten 50% gäller på det ordinarie rumspriset. Ibland erbjuder hotellen specialpriser under en begränsad period, exempelvis weekendpriser. Du får i dessa fall 10% rabatt (alternativt 50% på ordinarie pris om detta är fördelaktigast för dig). Observera att rabatterna ej gäller på paketerbjudanden, specialpriser, grupp- eller kongresserbjudanden, tillägg som frukost, parkerig etc. Ej heller på researrangörers bokningar eller andra nedsatta priser. En prisguide inkluderas som en allmän vägledning, baserad på priset av ett dubbelrum innan rabatt.  
     
 

A = mindre än 650:-
B = 650:- till 1100:-
C = 1100:- till 1600:-
D = 1600- eller mer.

 
   
  Hotellpriser kan ändras utan föregående meddelande.
Du måste visa diitt medlemskort vid incheckningen för att få det rabatterade priset.
Obs! Ett rum per medlemskort.
 
   
 

5. Enjoy Bonusguiden AB

 
 reserverar sig för om verksamheter upphör eller helt ändrar karaktär och är inte ansvarig om något företag bryter sitt avtal eller nekar att emottaga kort/kuponger. Vi kommer dock alltid att försöka lösa problem som ev. uppstår. Enjoy Bonusguiden AB ansvarar inte för tryckfel eller skada på grund av force majeure, som brand, olycksfall, strejk eller dylikt.
 
     
 

6. Frågor

 
  Alla frågor rörande användandet av kortet ställs till Enjoy Bonusguiden AB per brev, telefon eller e-post.  
     
© Enjoy Bonusguiden AB, Mölndalsvägen 91, 412 63 Göteborg Tel: 031-742 55 77, E-post: k@enjoyguiden.se