Hotell
     
 

1. Förhandsboka i tid

 
  Kontakta hotellet direkt på det telefonnummer som är angivet i guiden. Du måste först identifiera dig som medlem för att rabatten skall gälla. Rabatten gäller på det högsta ordinarie rumspriset/rack rate, ej att förväxla med flexibla internetpriser som kan förändras dag för dag. Hotellen har ingen skyldighet att ge rabatten om anvisningarna inte följs.  
     
 

2. Andra specialerbjudanden

 
  Rabatten kan inte erhållas i samband med charterresor, grupp-, företags- eller konferensrabatter, bokning genom resebyrå eller andra specialerbjudanden.   
   
 

3. I mån av plats

 
  Rabatten gäller i mån av plats. Vi rekommenderar att du även gör ett andrahandsval eftersom reservationer tas emot tills det att hotellen är fullbelagda - vilket är 80% i hotellindustrin. Det betyder nödvändigtvis inte att rummen är bokade vid kontakt, utan att hotellet beräknar vara fullbelagda vid den aktuella tidpunkten och därför valt att stänga denna särskilt förmånliga bokningskategori. Tillgången är begränsad under högsäsong vilket varierar mellan olika länder.  
     
 

4. Bekräftelse

 
  Begär alltid en bekräftelse med ett bokningsnummer med den erhållna rabatten. Detta för att undvika onödiga missförstånd. Rabatten 50% gäller på det ordinarie rumspriset. Ibland erbjuder hotellen specialpriser under en begränsad period, exempelvis weekendpriser. Du får i dessa fall 10% rabatt (alternativt 50% på ordinarie pris om detta är fördelaktigast för dig). Observera att rabatterna ej gäller på paketerbjudanden, specialpriser, grupp- eller kongresserbjudanden, tillägg som frukost, parkering etc. Ej heller på researrangörers bokningar eller andra nedsatta priser.   
   
 

5. Enjoyguiden AB

 
  reserverar sig för om verksamheter upphör eller helt ändrar karaktär och är inte ansvarig om något företag bryter sitt avtal eller nekar att emottaga kuponger. Vi kommer dock alltid att försöka lösa problem som ev. uppstår. Enjoyguiden AB ansvarar inte för tryckfel eller skada på grund av force majeure, som brand, olycksfall, strejk eller dylikt.
 
     
 

6. Frågor

 
  Alla frågor rörande användandet ställs till Enjoyguiden AB per telefon eller e-post.  
     
© Enjoyguiden AB, Hulda Mellgrens gata 11, 421 32 V Frölunda Tel: 031-742 55 77, E-post: k@enjoyguiden.se