Få nyhetsbrev, X-tra erbjudanden och mycket mer! Läs mer »
Frågor & Svar
     
  Nedan besvaras några av de vanligaste frågorna angående Enjoy. Hör gärna av er direkt till kontoret om ni har andra frågor och funderingar.
     
 

1. När skall jag tala om att jag har Enjoy?

 
  När du besöker en restaurang ska du tala om att du har Enjoy senast när du begär notan, alltså innan notan sammanräknas.  
   
 

2. Vad händer om jag glömmer att meddela att jag har Enjoy innan notan sammanräknas?

 
  Glömmer man att meddela att man har Enjoy innan notan sammanräknats får man helt enkelt betala fullt pris och komma tillbaka och använda rabatten vid nästa tillfälle. Restaurangen har ingen möjlighet att i efterhand slå in notan igen och ge rabatten, då registreringen i kassan inte kommer att bli korrekt.  
     
 

3. Vi skall gå ut ett sällskap på minst 3 personer och har en Enjoyguide, vilken rätt dras av?

 
  När du och dina vänner går ut tillsammans i grupp betraktas ni som ett sällskap  och den billigaste huvudrätten kommer att dras av från notan. Det spelar ingen roll vem som har Enjoyguiden eller om dina vänner beställt den billigaste huvudrätten. Även om ni begär separata notor så dras "sällskapets" billigaste huvudrätt av.  
   
 

4. Hur många kuponger kan man använda i ett sällskap?

 
  Högst två kuponger kan användas per sällskap, oavsett antal notor.  
   
 

5. Hur kan jag köpa Enjoy Bonusguiden?

 
  Enjoy Bonusguiden som pappersguide eller digital app kan du beställa här. De flesta guider/appar säljs dock genom olika ideella föreningar som på så sätt får in pengar till sin verksamhet. Ring vårt kontor mellan kl 9-17, måndag-fredag på tel nr 031-742 55 77, så hjälper vi till med att hitta en återförsäljare nära dig. Vill du att vi kontaktar dig för mer information kan du maila till oss.  
     
 

6. Hur får jag tag i i Enjoy-appen för att se vad den innehåller?

 
  Ladda ned appen i App Store eller på Google Play. Sök upp appen med namnet Enjoy Bonusguiden Sverige och ladda ned den kostnadsfritt i mobilen.  
     
 

7. Kan man dela Enjoy-appen?

 
  Du kan ladda ned appen på upp till 3 enheter inom familjen och på så sätt dela den. Använd samma login-uppgifter (mobilnummer/lösenord) som personen som först aktiverade sig.  
     
 

8. Hur kan de som är med i Enjoy Bonusguiden ge så bra rabatter?

 
  För att de på detta sätt får många nya gäster/kunder som ges tillfälle att upptäcka deras företag. Nöjda gäster/kunder kommer tillbaka och tipsar sina vänner och bekanta.  
   
 

9. Gäller rabatten på Dagens Lunch, Happy Hour, Kvällens Special etc?

 
  Nej, p.g.a att priserna redan är så kraftigt rabatterade på dessa specialerbjudanden kan inte restaurangerna ge mer rabatt.  
     
 

10. Ibland kan det vara svårt att veta vilka rätter som räknas till à la carte menyn.

  Om ni är det minsta osäker på vilka rätter som räknas till à la carte menyn, fråga personalen innan ni gör er beställning.
© Enjoyguiden AB, Hulda Mellgrens gata 11, 421 32 V Frölunda Tel: 031-742 55 77, E-post: k@enjoyguiden.se