Få nyhetsbrev, X-tra erbjudanden och mycket mer! Läs mer »
Idén med Enjoy
   
  Enjoy Bonusguiden är ett oerhört populärt restaurang- och nöjeskort som har sparat pengar åt sina medlemmar sedan starten 1990. Vi har blivit ledande i Sverige på specialerbjudanden och har ca 25 000 glada och nöjda medlemmar varje år. Åtgången av den populära förmånsguiden är stor och efterfrågan bara ökar.

Tanken med guiden är att våra medlemmar, med förmånliga erbjudanden, ska få möjligheten att hitta nya restauranger och favoritställen. Genom en mångfald av branscher erbjuds även ett stort sortiment av högklassiga varor i utvalda butiker. Dessutom kan man bo med 50% rabatt på något av alla de hotell som är med.

Våra främsta ambitioner är att:
  • Ha nöjda medlemmar genom att erbjuda fantastiska rabatter som 2 för 1 på ca 300 restauranger och caféer i Göteborg/Västsverige samt runt om i Sverige, 50% på hotellrum, främst i Sverige men även Norden och övriga Europa, 20-30% på shopping samt många fritidserbjudanden m.m.
    Efter ett par restaurangbesök eller en övernattning är medlemsavgiften normalt redan inbesparad.

  • Stödja ideellt föreningsliv genom att hjälpa föreningslivet att få in pengar till sitt viktiga arbete. Under förra året gick drygt 2 miljoner kr till föreningar i Göteborgsregionen tack vare alla de som köpt guiden!

  • Marknadsföra samarbetspartners genom att attrahera och tillföra nya gäster och kunder. En nöjd kund kommer tillbaka och berättar dessutom om sina positiva intryck för vänner och bekanta, vilket i sin tur ger nya kunder, osv...

Varje år trycks en ny begränsad upplaga av guiden. Givetvis sker vissa förändringar under årets lopp. För att uppdatera om nyheter och ändringar har vi Infolinjen. Dessutom skickas ett Newsletter via mail ut varje sommar med förändringar, ytterligare erbjudanden m.m.

 
     
© Enjoy Bonusguiden AB, Mölndalsvägen 91, 412 63 Göteborg Tel: 031-742 55 77, E-post: k@enjoyguiden.se