Få nyhetsbrev, X-tra erbjudanden och mycket mer! Läs mer »
Idén med Enjoy
   
  Enjoy Bonusguiden är en oerhört populärt restaurang- och nöjesguide som har sparat pengar åt sina användare sedan starten 1990. Vi har blivit ledande i Sverige på specialerbjudanden och har cirka 20 000 glada och nöjda användare varje år. Åtgången av den populära förmånsguiden är stor och efterfrågan bara ökar.

Tanken med guiden är att våra användare, med förmånliga erbjudanden, ska få möjligheten att hitta nya restauranger och favoritställen. Genom en mångfald av branscher erbjuds även ett stort sortiment av högklassiga varor i utvalda butiker. Använder man vår app kan man dessutom bo med 50% rabatt på något av alla de hotell som är med.

Våra främsta ambitioner är att:
  • Ha nöjda användare genom att erbjuda fantastiska rabatter som 2 för 1 på cirka 300 restauranger och caféer i Göteborg/Västsverige samt runt om i Sverige, 50% på hotellrum i Sverige och Danmark, 20-30% på shopping samt många fritidserbjudanden m.m. Efter ett par restaurangbesök eller en övernattning är avgiften för guiden normalt redan inbesparad.

  • Stödja ideellt föreningsliv genom att hjälpa föreningslivet att få in pengar till sitt viktiga arbete. Under förra året gick drygt 2 miljoner kr till föreningar i Göteborgsregionen tack vare alla de som köpt guiden!

  • Marknadsföra samarbetspartners genom att attrahera och tillföra nya gäster och kunder. En nöjd kund kommer tillbaka och berättar dessutom om sina positiva intryck för vänner och bekanta, vilket i sin tur ger nya kunder, osv...

Varje år trycks en ny begränsad upplaga av guiden. Givetvis sker vissa förändringar under årets lopp. För att uppdatera om nyheter och ändringar har vi Infolinjen. Dessutom skickas ett Newsletter via mail ut varje sommar med förändringar, ytterligare erbjudanden m.m.

 
     
© Enjoyguiden AB, Hulda Mellgrens gata 11, 421 32 V Frölunda Tel: 031-742 55 77, E-post: k@enjoyguiden.se