Marknadsföring i Enjoy
   
  Enjoy guidar sina användare bland restauranger, caféer, hotell, butiker m.m. och hjälper dem att hitta till nya, roliga, spännande företag. Låt dem hitta till er!  
     
  Vad innebär det att delta?  
     
  Det är enkelt att delta i Enjoy Bonusguiden. Allt som krävs är ett attraktivt engångserbjudande som lockar kunderna till just ert företag. Vill ni veta vad som kan vara ett lämpligt erbjudande för just er verksamhet, fyll i en intresseanmälan för ytterligare information.  
     
     
  Vad får man ut av att delta?  
 

Genom att medverka i Enjoy Bonusguiden skapar man möjligheten att attrahera och tillföra nya kunder till sitt företag och därmed öka sin omsättning. De flesta kunder unnar sig lite mer när de ändå använder ett erbjudande; något extra gott att dricka, förrätt, efterrätt, kanske en fräck topp till de nya jeansen osv.En nöjd kund kommer ofta tillbaka även om erbjudandet är förbrukat och berättar gärna om sina intryck för vänner och bekanta.

 
   
  Jag vill annonsera, hur går jag tillväga?  
     
  Enklaste sättet är att fylla i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig snarast möjligt. Det går även bra att ringa till vårt kontor på tel 031-742 55 77 så hjälper vi dig på bästa sätt. Observera att antalet platser är begränsat.

När du blir kontaktad, bokas ett möte in vi tillsammans går igenom hur annons och erbjudande kommer att utformas.

 
© Enjoyguiden AB, Hulda Mellgrens gata 11, 421 32 V Frölunda Tel: 031-742 55 77, E-post: k@enjoyguiden.se