Enjoy-appen
     
Nu finns Enjoy Bonusguiden i form av en digital app som innehåller samma mängd förmånliga erbjudanden inom olika branscher som pappersguiden och hjälper er att hitta till nya etablissemang med enkla och bra kartfunktioner.
    
Restauranger, caféer, hälsa, sport, fritid, shopping och hotell är några av de områden som vi marknadsför. Här tar ni del av erbjudanden som 2 för 1, halva priset, gratis, 25 % på notan samt 20-30% rabatt på shopping.
   
 Ni kan ladda ned den kostnadsfritt från App Store eller Google Play under namnet Enjoy Bonusguiden Sverige. För att aktivera erbjudandena beställer ni en värdekod som levereras i en snygg folder.
Appen kan användas på upp till tre enheter inom familjen. Använd samma login-uppgifter (mobilnr/lösenord) som personen som först aktiverat sig).
    
För endast 425 kr får ni tillgång till över 600 fantastiska erbjudanden.
 Beställ här! 
    
 Det går även att köpa Enjoy-appen direkt i App Store och Google Play. 
     
   

                     

     
Enjoy-appen är uppdelad i följande sektioner:
     
RESTAURANGER
Ett urval av vad Göteborg och Västsverige har att erbjuda, med allt från gourmetrestauranger och trevliga kvarterskrogar till populära sommarkrogar samt många bra restauranger runt om i Sverige och Norden som väntar på att bli upptäckta av nya gäster.
     
CAFÉ & BISTRO
Ett brett spektrum av caféer och bistroer med lättare rätter, fika, sötsaker samt varma och kalla drycker.
     
FASTFOOD & TAKE AWAY
En trevlig blandning av olika länders specialiteter, svensk husmanskost, hamburgare, pizza som ger 2 för 1. Ca 40 st populära restauranger, pizzerior och salladsbarer som ger minst 25 % rabatt på sin ordinarie take away-meny. Take Away finns endast som mobila erbjudanden i Enjoy-appen.
     

FRITID, RESOR & KULTUR
Teater, opera, museum, konserter och underhållning. En värld av idéer och invitationer till bl.a. fritidsaktiviteter, äventyr, skönhet, friskvård, utflykter, sport samt resor.
     
  SHOPPING  
  Drygt 90 generösa shoppingerbjudanden i Göteborg med omnejd. Erbjudandet är vanligtvis 20-30 % rabatt på ord. pris samt 5-10 % rabatt på reavaror.
 
     
HOTELL & SPA
Hotellerbjudanden i Norden och övriga Europa med fokus på Sverige. Planlägg dina resor med Enjoy.
     
  PREMIUMERBJUDANDEN  
  Ett antal speciellt framtagna erbjudanden på t.ex. möbler, sport, make-up, kryssningar m.m.
 
   
 Beställ här! 
© Enjoy Bonusguiden AB, Mölndalsvägen 91, 412 63 Göteborg Tel: 031-742 55 77, E-post: k@enjoyguiden.se