Enjoy-appen
     
Enjoy Bonusguiden finns i form av en digital app som innehåller samma mängd förmånliga erbjudanden inom olika branscher som pappersguiden och hjälper er att hitta till nya företag med enkla och bra kartfunktioner.
    
Restauranger, caféer, hälsa, sport, fritid, shopping och hotell är några av de områden som vi marknadsför. Här tar ni del av erbjudanden som 2 för 1, halva priset, gratis, 25% på notan samt 20-30% rabatt på shopping.
   
 Ni kan ladda ned den kostnadsfritt från App Store eller Google Play under namnet Enjoy Bonusguiden Sverige. För att aktivera erbjudandena beställer ni en värdekod som levereras i en folder. Appen kan användas på upp till tre enheter inom familjen. (Använd samma login-uppgifter (mobilnr/lösenord) som personen som först aktiverat sig.)
    
För endast 425 kr får ni tillgång till över 500 fantastiska erbjudanden.
 Beställ här! 
    
 Det går även att köpa Enjoy-appen direkt i App Store och Google Play. 

               

     
Enjoy-appen är uppdelad i följande sektioner:
     
RESTAURANGER
Ett urval av vad Göteborg och Västsverige har att erbjuda, med allt från gourmetrestauranger och trevliga kvarterskrogar till populära sommarkrogar samt många bra restauranger runt om i Sverige och Norden som väntar på att bli upptäckta av nya gäster.
     
CAFÉ & BISTRO
Ett brett spektrum av caféer och bistroer med lättare rätter, fika, sötsaker samt varma och kalla drycker.
     
FASTFOOD & TAKE AWAY
En trevlig blandning av olika länders specialiteter, svensk husmanskost, hamburgare, pizza som ger 2 för 1. Ca 40 st populära restauranger, pizzerior och salladsbarer som ger minst 25% rabatt på sin ordinarie take away-meny. Take Away finns endast som mobila erbjudanden i Enjoy-appen.
     

FRITID, RESOR & KULTUR
Teater, opera, museum, konserter och underhållning. En värld av idéer och invitationer till bl.a. fritidsaktiviteter, äventyr, skönhet, friskvård, utflykter, sport samt resor.
     
  SHOPPING  
  Drygt 90 generösa shoppingerbjudanden i Göteborg med omnejd. Erbjudandet är vanligtvis 20-30% rabatt på ord. pris samt 5-10% rabatt på reavaror.
 
     
HOTELL & SPA
Hotellerbjudanden i Sverige och Danmark. Planlägg dina resor med Enjoy.
   
 Beställ här! 
© Enjoyguiden AB, Hulda Mellgrens gata 11, 421 32 V Frölunda Tel: 031-742 55 77, E-post: k@enjoyguiden.se