Bonus Shopping
     
 

1. Rabatten

 
  För att erhålla rabatten i Bonus Shopping gäller följande:  
     
  Lämna papperskupongen alt. visa upp din digitala kupong innan varorna slås in i kassan, d.v.s. innan du ber om att få betala. Du har även på ev. begäran skyldighet att uppvisa ID-handling.

Observera att rabattsatsen på realisationer, extrapriser och alla andra specialpriser oftast är lägre. På vissa kuponger ges ingen rabatt alls i dessa fall. Om ej så anges på kupongen, ges alltså ingen rabatt på specialpriser. Rabatten gäller normalt ej vid köp av presentkort eller vid avbetalningsköp. Läs noggrant på kupongen innan du använder den.
 
   
 

2. Kupongen

 
  Rabatten gäller endast det erbjudandet, de adresser samt på de villkor som är angivna på kupongen. Kupongen får inte överlåtas.  
   
 

3. Infolinjen 

 
  Infolinjen uppdaterar dig om de förändringar som sker under giltighetstiden.   
     
 

4. Enjoyguiden AB

 
  reserverar sig för om verksamheter upphör eller helt ändrar karaktär, och är inte ansvariga om något företag bryter sitt avtal eller nekar att emottaga kuponger. Vi kommer dock alltid att försöka lösa problem som ev uppstår. Enjoyguiden AB ansvarar inte för tryckfel eller skada på grund av force majeure, såsom brand, olycksfall, strejk eller dylikt.  
     
 

5. Frågor

 
  Alla frågor rörande användandet ställs till Enjoyguiden AB per telefon eller e-post.  
     
© Enjoyguiden AB, Hulda Mellgrens gata 11, 421 32 V Frölunda Tel: 031-742 55 77, E-post: k@enjoyguiden.se